• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Søknad om kryssing, framføring og graving i eller langs fylkesveg

Opplysninger om søker

Informasjon

Dette søknadsskjemaet skal brukes når du planlegger å etablere eller reparere ledninger i eller langs fylkesveg, eller dersom du graver for andre formål.

I skjemaet må du oppgi hvem som er byggherre/ledningseier og hvem som er entreprenør, i hvilket tidsrom du planlegger å utføre arbeidet og du må laste opp en karttegning som viser område du skal arbeidet.

Når fylkeskommunen mottar din søknad, kan du forvente å få svar innen 1 måned. Du blir kontakt dersom det skulle være noe spørsmål knyttet til din søknad, eller om vi behøver lengre behandlingstid.

Vedtaket/tillatelsen er midlertidig og vil inneholde særskilte vilkår som må følges ved utførelsen av arbeidet.

At tillatelsen er midlertidig innebærer at det er visse vilkår som må oppfylles før vi anser saken ferdig. Det skal leveres en ferdigmelding og eventuelt innmålingsdokumentasjon før vi kan avslutte saken.

Arbeidet som skal gjennomføres krever også arbeidsvarslingsplan. Denne skal ivareta varsling og sikring av alle trafikanter. Det er Statens vegvesen som har myndighet til å fatte vedtak om arbeidsvarsling på fylkesveg.

Søker

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfylling
.


Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader